Ljubljana, 20. 5. 2019

12. športne igre SVIZ

V organizaciji Območnega odbora SVIZ Celje je minulo soboto, 18. maja 2019, knežje mesto gostilo že 12. vsakoletne športne igre Sindikata vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije (SVIZ). V Celju se je zbralo skoraj osemsto naših članic in članov z 21 območnih odborov sindikata, ki so se čez dan pomerili v dvanajstih športnih panogah in zaključni igri organizatorja ter se družili ob spremljajočih dejavnostih, ki jih je pripravilo celjsko območje.

V tekmovalnem delu so se članice in člani SVIZ na različnih lokacijah po Celju preskusili v dvanajstih športnih panogah, in sicer košarki, odbojki, namiznem tenisu in tenisu, streljanju s serijsko zračno puško, šahu, prstometu, pikadu, plavanju, krosu, badmintonu in kegljanju.

Tekmovalni del dneva je v sproščenem vzdušju lepo zaokrožila izvirna igra organizatorjev, sobotni dan pa se je sklenil v Hali Golovec s podelitvijo pokalov najboljšim sodelujočim ekipam, večerjo in druženjem ob glasbi. Prvo stopničko zmagovalnega odra so osvojili članice in člani OO SVIZ Obala, drugi so bili predstavnice in predstavniki OO SVIZ Velenje, tretji pa tekmovalke in tekmovalci OO SVIZ Koroška. Predsedniku OO SVIZ Celje Srečku Lešku se zahvaljujemo za izvrstno izpeljan dogodek in da smo lahko v družbi tako z njim in njegovimi kolegi s celjskega območja ter članicami in člani sindikata iz celotne Slovenije preživeli prečudovit dan.

Zahvaljujemo se tudi dijakom, članom filmskega krožka na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju, ter fotografu Roku Rakunu, katerih stvaritve si lahko ogledate v galeriji v nadaljevanju, več fotoutrinkov pa na tej povezavi – KLIK!

 

Komentarji
Trenutno ni komentarjev!
Vaš komentar