Ljubljana, 13. 5. 2019

Bližajo se 12. Svizove športne igre

soboto, 18. maja, bodo v Celju v organizaciji območnega odbora SVIZ Celje izpeljane 12. Svizove športne igre, na katerih bo tekmovalo in sodelovalo skoraj osemsto tekmovalcev in navijačev z 21 območnih odborov sindikata.

Na celjskem območju, ki ga vodi Srečko Lešek, že zdaj vsem izrekajo iskreno dobrodošlico in so v veselem pričakovanju druženja in zabave v športnem in kulturnem duhu.

Tekmovanja bodo potekala v trinajstih (12+1) športnih panogah, in sicer košarki, odbojki, namiznem tenisu in tenisu, streljanju s serijsko zračno puško, šahu, prstometu, pikadu, plavanju, krosu, badmintonu in kegljanju, za zaključek pa, kot je to že v navadi, organizatorji pripravljajo še posebno igro organizatorja, ki sicer ne bo štela v točkovanje za skupno zmago, zagotovo pa bo poskrbela za veliko zabave.

Sobotno dogajanje se bo pričelo s prihodi udeleženk in udeležencev pred dvorano Golovec v Celju, kjer bo ob 8.45 uri slovesna otvoritev iger, odhod tekmovalcev in navijačev na tekmovališča pa bo po končani otvoritveni slovesnosti ob 9.30 uri.

Ob 16. uri je predviden začetek igre organizatorja, v kateri se bodo pomerili vsi na igrah sodelujoči območni odbori, ob 19. uri pa se bo v Hali Golovec dvorani prične zaključna družabna slovesnost z večerjo, podelitvijo pokalov in druženjem ob glasbi.

Se kmalu vidimo v Celju!

Komentarji
Trenutno ni komentarjev!
Vaš komentar