Ljubljana, 29. 9. 2017

e-Svizove novice so nazaj

V novem šolskem letu smo za vas spet pripravili naše mesečne e-novice. Kot do zdaj jih boste lahko brali vsak mesec med šolskim letom, v njih pa boste našli dogodke, pomembne za naš sindikat.

V septembrskih Svizovih e-novicah namenjamo pozornost bližajočemu se svetovnemu dnevu učiteljev, ki ga bomo v SVIZ letos obeležili z razširjeno sejo glavnega odbora in na kateri 5. oktobra pričakujemo več kot 1.000 izobraževalk in izobraževalcev. Pišemo še o odpravljanju plačnih anomalij, ugotovitvah OECD o različnih kazalnikih v izobraževalnem sistemu in zaskrbljujočih podatkih za Slovenijo, o dogajanju na naši Facebook strani, stavki srbskih kolegov, omizju srednje- in vzhodnoevropskih učiteljskih sindikatov latvijskem glavnem mestu ...

Svizove e-novice sicer pripravljamo že sedmo leto, do arhiva vseh do zdaj izdanih številk lahko dostopate tukaj. Če naše e-publikacije še ne prejemate neposredno na svoj e-naslov, se nanje lahko naročite na spletni strani www.sviz.si ali pa nam svoje podatke (ime, priimek in elektronski naslov) pošljete na info@sviz.si.


Svizove e-novice_september 2017