Glasbila in glasbena oprema Sound-Tech

Ugodnejši nakup glasbil in glasbene opreme

SVIZ in podjetje Sound-tech d.o.o. iz Ljubljane sta sklenila dogovor o sodelovanju in nudenju popustov članicam in članom SVIZ pri nakupu glasbil in glasbene opreme.

Podjetje Sound-tech d. o. o. prodaja glasbila in glasbeno opremo – pihala, trobila, tolkala in ostale inštrumente, potrebščine in potrošni material (jezičke, ustnike, objemke, krpe, naramnice, olja, dušilci, stojala za inštrumente, notna stojala ...) ter notni material, pa tudi godala, kitare in klavirje ter elektroniko – mikrofone, slušalke, digitalne snemalnike in komponente za ozvočenje. Njihove glavne stranke so glasbene šole ter njihovi učitelji in učenci, orkestri in ostali glasbeniki vseh starosti in izurjenosti, tako vrhunski profesionalci kot ljubitelji. So uvozniki za glasbila in pribor vrhunskih znamk Selmer, Buffet Crampon, Schagerl, Vandoren, Rico, D'Addario, Adams, BG Franck Bichon, Rovner ...

Vsem, ki se bodo ob obisku v njihovi trgovini na Proletarski 4 v Ljubljani izkazali z veljavno SVIZ-ovo člansko izkaznico, bodo ponudili najmanj 10-odstotni popust ob nakupu potrošnega materiala iz zaloge (višina popusta je odvisna od artikla, količine ...) in 5-odstotni popust ob nakupu glasbil.

Popusta sta veljavna tudi v primeru naročil prek spletne trgovine SoundSHOP (www.soundshop.si). V tem primeru se članstvo v SVIZ izkaže z na e-naslov info@soundshop.si poslanim skenom članske izkaznice, popust pa ne bo obračunan ob samem naročilu, pač pa na računu. Popust ne velja na poštnino (ki pa je brezplačna za naročila nad 40,00 EUR).


SOUND-TECH, D. O. O.
STE GLASBENIKI? MI TUDI!

Proletarska 4, 1000 Ljubljana
Tel.: +386 (0)1 544 20 31
Fax: +386 (0)1 544 20 32
GSM: +386 (0)51 639 115

www.soundtech.si
www.soundshop.si
info@soundtech.si