Mesto za otroke - Minicity Ljubljana

Mesto za otroke – Minicity Ljubljana

V teh pomladnih dneh je SVIZ sklenil pogodbo o sodelovanju še z upravljavcem in lastnikom kreativne otroške delavnice, ki organizira interaktivni program za otroke imenovan Minicity Ljubljana – otroško kreativno mesto. Dogovorili smo se za:
- 10-odstotni popust ob nakupu urne vstopnice,
ki ga članice in člani lahko koristite ob predložitvi članske izkaznice.
*popusti se izključujejo z ostalimi ugodnostmi, ki jih ponuja Minicity, in se ne seštevajo. Popust ne velja za nakup izdelkov iz Minicity trgovinice ter Minicity kavarnice&slaščičarnice.

Minicity Ljubljana je tematski park v podobi majhnega mesta, ki ga gradijo ulice, ceste, hiše in kreativni park in se razteza na več kot 1500 m2. V hiškah domujejo čisto prava pekarna, banka, policijska in gasilska postaja – skupaj več kot 40 tematskih kotičkov, v katerih otroci skozi igro spoznavajo svoje sanjske poklice in pridobivajo uporabna znanja za vsakodnevno življenje. Vse aktivnosti so oblikovali strokovnjaki s področij pedagogike in psihologije v sodelovanju s slovenskim gospodarstvom in z javnimi institucijami, ki skrbijo tudi za opremo igralnih enot. Otroci v kreativnem otroškem mestu spoznavajo več kot 50 poklicev in se preizkušajo v več kot 500 aktivnostih. 

Kreativno otroško mesto Minicity je namenjeno vsem otrokom do 12. leta starosti.

Dojenčkom in otrokom, mlajšim od dveh let, je brezplačno na voljo raziskovanje v ograjenem Kotičku za malčke, ki stoji v naši Kavarnici&slaščičarni, zato da si tudi starši lahko brez skrbi vzamete trenutek časa zase.

Za otroke od 2. leta dalje so pripravljene različno zahtevne aktivnosti v tematskih kotičkih, ki potekajo pod vodstvom animatorjev in za katere je vstop plačljiv.  Aktivnosti po vnaprejšnjem dogovoru izvajamo tudi v različnih tujih jezikih oziroma prilagojene otrokom z različnimi posebnimi potrebami.

Minicity Ljubljana se nahaja v Dvorani A ljubljanskega BTC Cityja in je odprt od ponedeljka do sobote med 10. in 20. uro, v nedeljo pa od 10. do 18. ure. Več informacij najdete na Facebook ali Instagram strani Minicity Ljubljana in na spletni strani minicity.si.

Cenik vstopnic si lahko ogledate na tej povezavi - KLIK!