Najem apartmajev v Mozirju (v bližini smučišča Golte)

Ugodnejši najem apartmajev v Mozirju

V Mozirju na naslovu Cesta na lepo njivo 17 je družina Skok zgradila stavbo s petimi apartmaji in wellnessom, ki so kategorizirani s 4. stopnjo.
Vsa stanovanja so opremljena s televizorjem in brezžičnim internetnim dostopom ter seveda vsem ostalim, kar je potrebno za prijetno in brezskrbno bivanje. V sklopu wellnessa je tudi večnamenski prostor, ki sprejme do 25 oseb in je namenjen seminarjem ali preprosto le druženju.

Poleg udobnega bivanja v apartmajih lastniki članom SVIZ Slovenije nudijo še naslednje ugodnosti:
- parkirni prostor pred zgradbo,
- gondola, ki vozi na prenovljeno smučišče Golte, je od stanovanj oddaljena le 4 kilometre,
- na smučišču oz. pri nakupu smučarskih kart lahko najemniki apartmajev Skok koristijo 10-odstotni popust. Popusta boste deležni tudi v restavraciji novega hotela na Golteh,
- popust v višini 15 odstotkov pa gostje lahko uveljavljajo tudi pri uporabi njihovega wellness centra.

Redna cena za najem apartmaja s štirimi ležišči (spalnica je ločena od dnevnega prostora) za eno noč je 60 evrov. Člani SVIZ-a, ki se izkažejo s člansko izkaznico (le nosilec rezervacije), pa imajo 10 odstotkov popusta. V apartmajski hiši Skok so za najem na voljo tudi večja stanovanja.

Če bi želeli svoj dopust ali kratek oddih preživeti v Mozirju, v neposredni bližini smučišča Golte, in uživati v radostih, ki jih nudi tamkajšnja narava v vseh letnih časih, pokličite za rezervacijo na telefonsko številko: 03-828-0-400 ali 041 450 451.