Ljubljana, 25. 4. 2022

Območni odbor SVIZ Celje v lastnih prostorih!

Ob koncu minulega tedna, v petek, 22. aprila 2022, so  kolegice in kolegi z Območnega odbora SVIZ Celje slovesno otvorili svoje nove poslovne prostore ter si s tem uresničili dolgoletno željo po lastnem prostoru, ki bo dovolj velik za skupne strokovne in družabne dejavnosti, ki jih pripravljajo na območnem odboru, ter bo, skratka, omogočal učinkovitejše vodenje sindikalnih aktivnosti. Kot je ob slovesnosti poudaril predsednik OO SVIZ Celje Miha Gartner, pomembna pridobitev obenem pomeni tudi zavezo za vse sindikalne zaupnice in zaupnike ter članstvo v zavodih, v katerih je organiziran naš sindikat, da še bolj aktivno pripomorejo k odličnemu delovanju celjskega območja.

 

Otvoritve so se v velikem številu udeležili članice in člani z območnega odbora, pridružila pa sta se jim še glavni tajnik SVIZ Branimir Štrukelj in predsednica Glavnega odbora SVIZ Jelka Velički. Ob slovesni priložnosti je zbrane z obiskom razveselil tudi nekdanji predsednik SVIZ OO Celje, Srečko Lešek, ki je območje vodil, preden ga je prevzel zdajšnji predsednik Miha Gartner. Slednji se je zahvalil članicam in članom glavnega odbora SVIZ Slovenije, še posebej Branimirju Štruklju in Jelki Velički, ter pomočnici glavnega tajnika Nadji Götz, da so podprli območje v njegovih prizadevanjih in potrdili nakup prostorov ter tako izkazali zaupanje vsem 47 zavodom, v katerih je na v okviru območnega odbora Celje aktiven Sindikat vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture. Kot poudarja, ste vsi, ki ste druženje ob odprtju prostorov OO SVIZ Celje zamudili, vabljeni, da se pri njih oglasite ob naslednji priložnosti.

 

Otvoritveno slovesnost so počastili člani učiteljskega GCC kvinteta, v katerem ustvarjajo Gregor Deleja, Sašo Šonc, David Preložnik, Urban Kolar in Danijel Berden, ter učenca Glasbene šole Laško-Radeče Lovro Hinci in Gal Gros, ki ju poučujeta Boris Razboršek in Dejan Jakšič.

 

 

 

Celjsko območje vsem članicam in članom SVIZ želi mirne in sproščujoče prvomajske praznike, uspešen zaključek šolskega leta. Hkrati ob začetku mandata vsem novo ali ponovno izvoljenim predstavnikom SVIZ-a za mandatno obdobje 2022–2026 želijo obilo poguma, vztrajnosti, strpnosti in modrosti.