Ljubljana, 15. 10. 2018

Območni odbor SVIZ Obala v lastnih prostorih!

Nedavno, na letošnji svetovni dan učiteljev v počastitev tega praznika izobraževalcev, so kolegice in kolegi z Območnega odbora SVIZ Obala na Ferrarski ulici v Kopru slovesno otvorili svoje nove poslovne prostore ter si s tem uresničili dolgoletno željo po lastni pisarni, ki bo dovolj velika za skupne dejavnosti, ki jih pripravljajo in izpeljujejo na območnem odboru. Otvoritve so se v velikem številu udeležili sindikalni zaupniki z območja in ob tem dogodku izpeljali tudi svečano sejo, poleg njih pa tudi dva bivša predsednika OO SVIZ Obala (Goran Treuršič in Mira Ganzitti) ter posamezni člani GO in strokovne službe GO SVIZ. Zbrane sta  nagovorila tudi predsednica ter glavni tajnik sindikata, Jelka Velički in Branimir Štrukelj.

Predsednica OO SVIZ Obala Greta Vatovec se je iskreno zahvalila vsem, ki so pripomogli k temu, da je prostor zaživel. Verjame, da bo dobro služil svojemu namenu, ne zgolj za sestanke in izobraževanja, ampak tudi za druženja, ki najbolj krepijo pripadnost našemu sindikatu. Čast rezanja traku je bila  dana Viktorju Obadu in Marku Stokuči, predstavnikoma skupine »J«, s sporočilom, da tako sindikat kot vsi zaposleni v vrtcih, šolah, inštitutih in kulturnih zavodih spoštujemo njihov nenadomestljiv prispevek pri procesu vzgoje in izobraževanja, raziskovanja in kulture.

Po koncu uradne otvoritvene slovesnosti je sledilo druženje, ki sta ga popestrila šaljivi obisk šavrinske gospodinje z strokovnimi nasveti za glavnega tajnika sindikata in rezanje torte. Vse, ki ste zamudili druženje ob otvoritvi prostorov OO SVIZ Obala, kolegi prisrčno vabijo, da se pri njih oglasite ob naslednji priložnosti, ko se boste mudili na Obali.