Ljubljana, 3. 5. 2021

Oddih v stanovanjih SVIZ

Sorodne objave

Obveščamo vas, da so od 8. junija 2021 na voljo za najem ter bivanje v njih VSE POČITNIŠKE kapacitete v lasti SVIZ.

Gosti, ki želijo bivati v katerikoli namestitveni enoti, morajo ob prijavi na recepciji namestitvenega objekta skladno z  Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (z dne 22. 4. 2021) predložiti:

- dokazilo o negativnem rezultatu testa na virus SARS-CoV-2 (izvid testa (PCR ali hitri test) ne sme biti starejši od 48 ur od odvzema brisa) ali,

- potrdilo o cepljenju zoper Covid-19 (za cepivo Pfizer velja 7 dni od drugega odmerka, za ostala cepiva 14 dni od drugega odmerka, oziroma za cepivo AstraZeneca mora preteči 21 dni od cepljenja s prvim odmerkom)  ali,

- potrdilo, da so preboleli Covid-19, ki mora biti starejše od 10 dni in ne sme biti  starejše od 6 mesecev

Osebe, ki še niso dopolnile 15 let in bivajo skupaj z ožjimi družinskimi člani oziroma skrbniki v sobi, ne potrebujejo zgoraj navedenih dokazil.

Skladno z opisanim in ob znanih dejstvih, povezanih s širjenjem bolezni covid-19, vas vljudno prosimo, da počitniška stanovanja SVIZ koristite le, če ste povsem zdravi, saj zgolj tako ne ogrožate drugih najemnikov. Ob tem dodajamo še opozorilo, da je bivanje v počitniških stanovanjih SVIZ na lastno odgovornost.    

Vse dodatne informacije o stanovanjih in pogojih najema najdete na povezavi www.odpocij.si.

 

 

Komentarji
Alenka Požarnik
14.05.2021

V počitniških stanovanjih lahko bivamo, če imamo potrdilo o cepljenju za covid-19, s katerim dokazujejo, da je od prejema drugega odmerka cepiva prozvajalca Pfizer preteklo najmanj 7 dni, pri Moderni, Sputniku, SinoVacu, Biotechu in Sinopharmu pa najmanj 14 dni. Od prejema prvega odmerka proizvajalca AstraZeneca in indijskega cepiva pa mora preteči najmanj 21 dni, pri cepivu proizvajalca Johnson & Johnson pa najmanj 14 dni.

Marinka
06.05.2021

Pozdravljeni!

Kako natančno je s cepljenjem? Ali velja en odmerek, oba, koliko časa od cepljenja?
Hvala.

Vaš komentar