Pravno svetovanje

Vsem članicam in članom Sindikata vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije je na voljo brezplačna pravna pomoč. Članice in člani imajo pravico do pravne pomoči in zastopanja pri uveljavljanju pravic iz dela in delovnega razmerja. Svoje vprašanje "Pravni pisarni" lahko oddate s tega spletnega mesta, in sicer tako, da izpolnete spodnji obrazec in kliknete na gumb "Pošlji"!

Vse člane, zaposlene v zavodih s področja območnega odbora Ljubljane in okolice, obveščamo, naj se za pravno svetovanje in pomoč obrnejo neposredno na OO Ljubljane in okolice. Njihove telefonske številke so: 01 256 34 97, 01 256 34 98 in 01 256 34 99, naslov e-pošte pa oo.ljubljana@sviz.si.

Članice in člani s področja območnih odborov Celje, Lenart, Ormož, Podravje, Pomurje, Ptuj, Slovenska Bistrica in Šmarje pri Jelšah pa pravna vprašanja posredujte s spletne strani OO Podravja (http://www.oo.podravja.sviz.si, rubrika Pravna pomoč) ali pa pokličite na telefonsko številko 02-230-27-70.

Člani z vseh ostalih območnih odborov lahko svoja pravna vprašanja oddate s pomočjo spodnjega obrazca, v katerem izpolnite vse rubrike.