Ljubljana, 9. 8. 2017

Prenovljena spletna stran

Po nekajmesečnih pripravah in prenašanju vsebin z dosedanje strani je sredi letošnjega poletja zaživela naša nova spletna stran – oblikovno posodobljena in vsebinsko osvežena. Na njej ohranjamo okvirno zasnovo strukture in večino vsebin, kot ste jih že bili vajeni, hkrati pa zdajšnja stran prinaša nekaj novih rešitev. Zasnovana je tako, da je prilagojena za prikaz na vseh novejših (mobilnih) napravah, omogoča lažje urejanje snovalcem vsebin in večjo preglednost obiskovalcem. Njena struktura in izgled sta poenotena tudi za spletne strani območnih odborov sindikata, ki jih bodo ti pripravili v drugi fazi ter svoje strani zapolnili z informacijami in vsebinami, pomembnimi za članstvo na posameznih območjih. Na novo stran bomo lahko lažje in pregledneje dodajali multimedijske vsebine (fotografije, video posnetke), nekatere vsebine pa bomo lahko »zaprli« zgolj za članstvo sindikata.

Ker je spletna stran namenjena vam, bomo seveda veseli vašega mnenja, pripomb in predlogov, ki nam jih pošljite na e-naslov info@sviz.si. Skušali jih bomo upoštevati in uresničiti.

Želimo vam lepo nadaljevanje poletja!

Komentarji
LILJANA JEVŠINEK
11.09.2017

Spoštovani!

Na novi spletni strani ne najdem splošnih predpisov, ki so bili prej dosegljivi in so za naše delo nepogrešljivi.
Upam, da jih boste dodali.

Hvala in lep pozdrav, Liljana Jevšinek

Andrej Kure
21.08.2017

Spoštovani,

Na novi spletni strani ne najdem kje se nahaja rubrika Predpisi; povračila in nadomestila. Podatki so nepogrešljivi, zato me zanima kje se nahajajo sedaj.
Hvala in lep pozdrav,
Andrej Kure

Vaš komentar