Ljubljana, 16. 10. 2020

Prihodnost dela

V organizaciji Zveze ljudskih univerz Slovenije je od začetka tega tedna, tj. od 12. do 16. oktobra 2020, na daljavo potekal konferenčni teden, v okviru katerega so sodelujoči ob predavanjih govork Zinke Kosec, dr. Simone Šarotar Žižek, Sande Jerman, Andreje Glavač in Zvezdane Maurič Vražič iskali odgovor na vprašanje, ali je mogoče vzpostaviti ločnico med zasebnim in poslovnim življenjem.

 

V zadnjem obdobju izkušamo epidemijo koronavirusa covid-19, ki je v naša življenja prinesla marsikatero spremembo. Številni smo izkusili tudi delo od doma in se naenkrat še bolj intenzivno zavedli vprašanj, povezanih z uspešnim usklajevanjem dela in prostega časa. Zveza ljudskih univerz Slovenije je z nami velikodušno delila posnetke videopredavanj o izgorelosti, kompetencah prihodnosti, napakah v službi, ki naj ne vplivajo na naše zasebno življenje. Vabimo vas k ogledu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zinka Kosec - Ne dovolite, da izgorite!

Sanda Jerman - Kompetence prihodnosti

Andreja Glavač - Kakšne barve je tvoj dan?

Zvezdana Maurič Vražič - Naj vaše napake v službi ne vplivajo na vaš prosti čas

 

Konferenčni teden Prihodnost dela: Še lahko zarišemo jasno ločnico med poslovnim in zasebnim življenjem? je organizirala Zveza ljudskih univerz Slovenije.