Ljubljana, 27. 1. 2020

Še eno uspešno športno druženje

Sorodne objave

Zadnjo januarsko soboto je na smučišču Golte nad Mozirjem potekalo že 6. prvenstvo članic in članov SVIZ v veleslalomu. Tekmovanja, ki ga je še enkrat več odlično izpeljal organizacijski odbor pod vodstvom Jelke Velički, predsednice GO SVIZ in obenem predsednice območnega odbora SVIZ Velenje, se je 25. 1. 2020 udeležilo več kot 400 članic in članov s 17 območnih odborov sindikata. Ob zaključku so organizatorji veselo ugotavljali, da smo »šesti SVIZ-ov veleslalom na Golteh izpeljali brez poškodb in po informacijah sodeč uspešno, v zadovoljstvo vseh. Zdržali smo vsi: proga, tekmovalci, spremljevalci in  člani organizacijskega odbora, ob podelitvi pa nas je pogrelo še sonce.«

Prvo mesto v skupnem seštevku rezultatov so osvojili domačini, torej predstavniki OO SVIZ Velenje, za njimi se je uvrstilo OO SVIZ Ljubljane in okolice, na tretjo stopničko pa so stopili smučarke in smučarji OO SVIZ Podravja. Čestitamo vsem in že pogledujemo v maj, ko bodo 11. Svizove športne igre v Novi Gorici (9. 5.).

Objavljamo še povezavo do galerije fotografij, ki so jih posneli organizatorji sobotnega tekmovanja in druženja članic in članov SVIZ - KLIK!