Ljubljana, 16. 5. 2019

Skupaj na kolo!

Poli maraton, ki ga že sedemnajsto leto zapored organizirata Kolesarski klub Perutnina Ptuj in Perutnina Ptuj ob podpori partnerjev ter več kot 500 prostovoljk in prostovoljcev, tudi letos – prvo soboto v juniju, 1. 6. 2019 – vabi na Ptuj ljubitelje rekreativnega kolesarjenja in prijetne družbe.

17. Poli maraton, ki je največji rekreativni kolesarski dogodek v Sloveniji, bo na različno dolgih progah potekal po slikoviti pokrajini okolice najstarejšega slovenskega mesta, start in cilj maratona pa bosta tudi tokrat v starem mestnem jedru na Ptuju.

Na Poli maratonu že leta kolesarijo tudi članice in člani SVIZ z območnega odbora Ptuj in nekaterih drugih območij. Na vseh zadnjih dogodkih je skupina SVIZ Slovenije vsakokrat osvojila pokal za drugo najštevilčnejšo ekipo na maratonu.

Med nepregledno množico kolesarjev na lanskem Poli maratonu je bilo tudi 271 članic in članov SVIZ ter njihovih družinskih članov iz vse Slovenije. SVIZ je kot ekipa osvojil drugo mesto med organiziranimi skupinami.
Med nepregledno množico kolesarjev na lanskem Poli maratonu je bilo tudi 271 članic in članov SVIZ ter njihovih družinskih članov iz vse Slovenije. Ekipa SVIZ je tako ponovno osvojila drugo mesto med organiziranimi skupinami.

Tudi letos Območni odbor SVIZ Ptuj organizira skupinsko prijavo in vabi vse članice in člane SVIZ ter njihove družinske člane iz celotne Slovenije, da se v ekipi SVIZ Slovenije udeležite kolesarskega maratona.

Sindikalni zaupnice in zaupniki ter članice in člani lahko vse potrebne informacije o prijavi in plačilu startnine za kolesarjenje na Poli maratonu 2019 v skupini SVIZ Slovenije dobite pri predsednicah in predsednikih svojih območnih odborov, ki prijave zbirajo do petka, 24. maja 2019.

Lepo povabljeni na rekreacijo in prijetno druženje v najstarejše slovensko mesto in njegovo idilično okolico!