Ugodnosti Autocommerce

Podjetje Autocommerce, d.o.o., Storitveni center, ki ima svoje poslovne enote v Ljubljani, Mariboru, Kopru in Celju ter s katerim je SVIZ oktobra 2014 sklenil dogovor o sodelovanju, je za članice in člane SVIZ znova pripravil nekaj novosti. V podjetju od oktobra 2019 omogočajo članicam in članom SVIZ koriščenje 31-odstotnega popusta pri pnevmatik proizvajalcev Continental, Fulda, Sava, Semperit, Barum, Goodyear, Dunlop in Pirelli.

Tudi letošnjo jesen in zimo, kot vsako leto, nudijo ugodne popuste pri nakupu rezervnih delov, maziv in storitev v njihovem hitrem servisu in avtopralnici. Tokratna novost je še ta, da se člani prek obvestila v priponki oziroma preko te povezave z enim klikom lahko direktno povežete s spletno stranjo Autocommerca ter si sami izberete želene pnevmatike ali pa kar neposredno opravite spletni nakup.

Z vnosom kode, ki je navedena na obvestilu, se bo ob zaključku nakupa samodejno obračunal dodatni popust, ki je odobren za članice in člane sindikata.

Več podatkov o podjetju Autocommerce in njihovi dodatni ponudbi najdete na spletni strani www.autocommerce.si. Storitveni centri so v Ljubljani (Baragova 5), v Mariboru (Ptujska cesta 132), v Kopru (Vojkovo nabrežje 32) in v Celju (Ipavčeva ulica 21).