Ugodnosti Autocommerce

Podjetje Autocommerce, d.o.o., Storitveni center, ki ima svoje poslovne enote v Ljubljani, Mariboru, Kopru in Celju ter s katerim je SVIZ oktobra 2014 sklenil dogovor o sodelovanju, je za članice in člane SVIZ znova pripravil nekaj novosti. V podjetju opmogočajo članicam in članom SVIZ koriščenje 31-odstotnega popusta pri pnevmatik proizvajalcev Continental, Fulda, Sava, Semperit in Barum.

Tudi letošnjo jesen in zimo, kot vsako leto, nudijo ugodne popuste pri nakupu rezervnih delov, maziv in storitev v njihovem hitrem servisu in avtopralnici. Tokratna novost je še ta, da se člani prek obvestila v priponki oziroma preko te povezave z enim klikom lahko direktno povežete s spletno stranjo Autocommerca ter si sami izberete želene pnevmatike ali pa kar neposredno opravite spletni nakup.

Z vnosom kode, ki je navedena na obvestilu, se bo ob zaključku nakupa samodejno obračunal dodatni popust, ki je odobren za članice in člane sindikata.

Več podatkov o podjetju Autocommerce in njihovi dodatni ponudbi najdete na spletni strani www.autocommerce.si. Storitveni centri so v Ljubljani (Baragova 5), v Mariboru (Ptujska cesta 132), v Kopru (Vojkovo nabrežje 32) in v Celju (Ipavčeva ulica 21).