Ugodnosti za člane SVIZ pri nakupu literature Tehniške založbe Slovenije

V začetku leta 2017 smo za vas, naše članice in člane, obnovili zanimivo sodelovanje s Tehniško založbo Slovenije, ki ima skoraj že 70-letno tradicijo delovanja.

Založba se je skozi čas razvila v ponudnika široke palete knjižnih naslovov in danes nadaljuje s programom, ki ga je razvijala skozi svoj obstoj. Ogrodje njenega založniškega programa danes enakovredno pomenijo učbeniški del, revijski del (Življenje in tehnika) ter literatura (strokovni priročniki in bogato ilustrirane poljudnoznanstvene knjige za otroke). V zadnjih letih pa se program literature, namenjene otrokom, še krepi.

Večina izdaj Tehniške založbe Slovenije je tako ali drugače namenjena tudi vzgojiteljicam in vzgojiteljem, učiteljicam in učiteljem ter drugim strokovnim delavcem, bodisi za delo v razredu bodisi za zasebno uporabo in strokovni razvoj. Kljub kakovostni in cenovno ugodni ponudbi v založbi še vedno pogosto ugotavljajo, da so njihove knjige premalo znane pri ciljnih skupinah.

Da bi bolje predstavila svojo ponudbo in razširila zavest o široki izbiri kakovostnih knjig in revij, je Tehniška založba Slovenije za članice in člane SVIZ-a pripravila posebno ponudbo: redni 20-odstotni popust* pri nakupu knjig Tehniške založbe Slovenije, razen potrjenih učbenikov. Popust velja pri naročilu po elektronski pošti narocila@tzs.si (Za izkaz vaše verodostojnosti, ob naročilu pošljite tudi kopijo svoje članske izkaznice SVIZ). Knjige si lahko ogledate v spletni knjigarni na www.tzs.si.

*Popust velja le za knjige TZS, za preostalo ponudbo (učbeniki, delovni zvezki, igrače in drugo) pa popusta ni moč uveljavljati. Popust se lahko upošteva pri knjigah, ki so v prodaji dlje kot šest mesecev (kot to določa oziroma omejuje Zakon o enotni ceni knjige). Pri knjigah, ki so novejšega datuma (in še ni pretekel 6-mesečni rok od začetka prodaje), žal popust skladno z zakonom ni mogoč. Pri ostalih, starejših naslovih, je na spletni strani Tehniške založbe že zabeležen standardni spletni popust (10 %), – pri teh knjigah pa člani lahko upoštevate članski popust. Popust se odšteje od redne cene knjige in ne znižane, saj se popusti ne seštevajo. V kolikor je knjiga znižana za več, se na koncu za člane SVIZ upošteva tista cena, ki je nižja.

Večkrat letno založba pripravi tudi posebne akcije, v katerih je mogoče posamezne knjige kupiti po še posebno ugodni ceni. Vsem članom SVIZ-a, ki bodo na narocila@tzs.si poslali svoj e-naslov z željo, da jih obveščajo o novostih in akcijah, bo založba enkrat na mesec poslala elektronsko sporočilo.

Zgoraj omenjena ponudba velja do konca leta 2017.