Ugodnosti za člane SVIZ v hotelu Mitra na Ptuju

Spoštovane članice in člani SVIZ-a!

Nudimo vam ugodnosti, ki jih lahko koristite v Hotelu Mitra v Ptuju. Ugodnosti veljajo tudi za vaše družinske člane. Popusti na storitve se priznajo na podlagi članske izkaznice SVIZ-a in osebnega dokumenta s sliko.

• 20% popust na namestitev glede na sezono (vključena turistična taksa in zajtrk), ki vam bo pričarala del zgodbe o živahni zgodovini in tradiciji Ptuja – slovenske zakladnice tisočletij.

• 10% popust na vse vrste in tehnike masaž. Ponujamo klasično sprostitveno masažo, terapevtsko masažo hrbtenice, anticelulitno in športno masažo, aromaterapijo, refleksno masažo stopal, obraza in masažo glave.

• 10% popusta na nego obraza, oblikovanja obrvi, depilacijo, pedikuro, manikuro, piling in oblogo telesa.

• 30% popust na ekskluzivno uporabo Wellness Salona Venera** in 10% na individualno uporabo Wellness Salona Venera.

• 50% popust na najem konferenčnih dvoran, ki so primerne za različne seminarje, konference, predavanja, delovne sestanke (kapaciteta od 15 do 90 ljudi).

• Za individualne ugodnosti (prireditve ob zaključku leta, sindikalna srečanja, praznovanje rojstnih dni, poroke...) se popusti oblikujejo po dogovoru.

** Wellness Suita Venera je ekskluzivni prostor s finsko in turško savno, z whirpoolom, s sprostitvenim in masažnim prostorom.
Več o ponudbi Hotela Mitra lahko preberete na spletni stani www.hotel-mitra.si.

Pri uživanju udobja Hotela Mitra Vam želim veliko prijetnih trenutkov.

Popust velja na dan koriščenja storitev in ne velja za nakup darilnih bonov. Popust se ne sešteva z ostalimi popusti, ki jih nudi podjetje HOSTING d.o.o, PE Hotel Mitra

Kontaktna oseba na telefonski številki 02 787 74 55 ali recepcija@hotel-mitra.si in
kontaktna oseba Hotela Mitra; direktorica ga. Evelin Krajnc, evelin.krajnc@hotel-mitra.si; 031 320 774