Ugodnosti za člane SVIZ v Hotelu pod Roglo

Na poti iz Zreč proti Rogli, v objemu pohorskih gozdov, leži Hotel pod Roglo, ki vsakomur nudi prijeten oddih skozi vse leto.
Objekt je družinski hotel družine Težak. Zgrajen je bil leta 2002 in je tipičen nastanitveni objekt, saj je opremljen v starinskem pohorskem slogu. Hotelska hiša ima 16 dvoposteljnih sob, 4 družinske apartmaje in dva luksuzna apartmaja. V restavraciji vas v prijetnem in domačem okolju razvajajo z domačo hrano, ob njej pa vam postrežejo s "Kovaškim pivom" iz lastne pivovarne. Vsak četrtek, petek in soboto se v hotelu lahko zabavate ob živi glasbi.

V ponudbi imajo različne pakete. Nudijo zimske pakete za 3, 5 ali 7 noči, smučarske pakete za 3, 4 ali 6 dni (z vključeno smučarsko karto), romantični vikend za 3 dni in Valentinov vikend paket za 3 dni. Cenike vseh paketov ter ostalo ponudbo lahko najdete na njihovi spletni strani.

Koristite lahko tudi posamezne nočitve z želenim načinom prehrane, in sicer lahko izbirate med nočitvijo z zajtrkom, polpenzionom ali polnim penzionom. Kot gosti lahko v hotelu koristite hotelsko savno.

Hotel pod Roglo vsem članicam in članom ter tudi njihovim družinskim članom nudi 10 odstotkov popusta na vse hotelske storitve, tako redne kot posebne ponudbe. Popust velja ob predložitvi članske izkaznice.

Vso ponudbo in predstavitev hotela (tudi slikovno) si lahko ogledate na spletni strani www.hotelpodroglo.com.

Naslov:
Hotel pod Roglo
Boharina 2
3214 Zreče
www.hotelpodroglo.com
info@hotelpodroglo.com