Ugodnosti za člane SVIZ v Zdravilišču Laško in v Wellness Parku Laško

Thermana, d.d., (Zdraviliška 4, 3270 Laško) in SVIZ imata podpisano pogodbo o koriščenju popustov in ugodnosti, ki jih družba Thermana nudi članom sindikata, njihovim družinskim članom ter prijateljem pri koriščenju storitev v Zdravilišču Laško in v Wellness Parku Laško.

Pogodba je sklenjena do 31. 12. 2021.

Pogoj za koriščenje popustov je, da vsak član sindikata ob prvem prihodu v Thermano in identifikaciji s člansko izkaznico izpolni prijavnico za včlanitev v Thermana club ter tako pridobi člansko izkaznico Thermana cluba. Popusti, ki veljajo za člane SVIZ (navedeni spodaj), se izključujejo s popusti, ki veljajo s članstvom v Thermana clubu. 

Članicam in članom SVIZ, njihovim družinskim članom ter prijateljem je v Thermani (Zdravilišče Laško in Wellnes Park Laško) na voljo:

20-odstotni popust za naslednje storitve:

- bazen,
- savna + bazen.
Izključene so večerne akcijske ponudbe.
 

10-odstotni popust za:

- wellness storitve,
- fizioterapevtske storitve.

Popusti ne veljajo ob vikendih, v času praznikov in vseh šolskih počitnic.

Ne glede na zgoraj navedeno pa lahko člani SVIZ koristijo 20-odstotni popust na vstopnice in bazen+savno v kopališču hotela Zdravilišče Laško vse dni v tednu. Popust velja tudi v času praznikov in počitnic.

Popust je možno koristiti na podlagi predložitve veljavne izkaznice sindikata in osebnega dokumenta s sliko. Popust velja na dan koriščenja storitev in ne velja za nakup darilnih bonov. Popust se ne sešteva z ostalimi popusti, ki jih nudi podjetje Thermana, d.d..