Ljubljana, 8. 12. 2021

Varčevanje za dodatno pokojnino brez vstopnih stroškov

Vsi zaposleni v javnem sektorju so v skladu s Pogodbo o oblikovanju pokojninskega načrta za javne uslužbence vključeni v kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje pri Modri zavarovalnici. Delodajalec vam na vaš pokojninski račun plačuje mesečno premijo, višina premije pa je odvisna od premijskega razreda, v katerega se uvrščate. Višina premije za dodatno pokojninsko zavarovanje se letno spreminja, najnovejši podatki pa so vam na voljo tukaj.  Vsi zaposleni v javnem sektorju pa lahko koristite davčno olajšavo v celoti (kar znaša 5,844% od bruto plače zaposlenega), ne glede na višino vplačila s strani delodajalca.

Z vplačili v dodatno pokojninsko zavarovanje varčujete za čas po upokojitvi, hkrati pa boste za vplačila individualne premije deležni posebne davčne olajšave in tako plačali manj dohodnine.

V mesecu decembru 2021 vam Modra ob enkratnem vplačilu ne obračuna vstopnih stroškov.

V e.Modra.si vas že čaka osebni izračun

Vsi varčevalci pri Modri imate možnost osebnega vpogleda v svojo varčevalno polico, in to kadarkoli, kar z domačega kavča. Registrirajte se – če še niste – v spletno storitev e.Modra.si, kjer vas že čaka osebni izračun davčne olajšave.

Vnesli boste le podatek o višini vaše mesečne bruto plače in si lahko izračunali, koliko še lahko vplačate, da bi izkoristili celotno davčno olajšavo, ki vam pripada. Tam boste našli tudi podatke za nakazilo s posebnim, akcijskim sklicem.

Registracija v e.Modra.si je mogoča z digitalnim potrdilom. Če tega nimate, lahko registracijo opravite z identifikacijsko kodo. Le-to vam na vaš zahtevek, ki ga oddate v samem postopku registracije, pošljemo na dom.

 

POZOR! Akcija velja tudi za vse nove stranke.

Podrobnejši podatki o decembrski akciji so na voljo tudi na spletnem mestu Modre zavarovalnice, kjer si lahko s pomočjo spletnega kalkulatorja izračunate, koliko lahko vplačate na svoj pokojninski račun, da si zagotovite najvišjo možno davčno olajšavo, ki vam pripada.

Zakaj bi plačevali visoko dohodnino? Izkoristite priložnost in še do konca leta nakažite poljubni znesek na svoj osebni pokojninski račun pri Modri zavarovalnici.
 

Imate vprašanje?

V Modri zavarovalnici so tu za vas. Pokličite na 080 23 45 ali pišite na info@modra.si.