Ljubljana, 5. 1. 2018

Za prijavo le še nekaj dni

Zadnjo januarsko soboto bo na smučišču Golte potekalo že 4. prvenstvo članic in članov SVIZ v veleslalomu. Tekmovanje, ki ga pripravlja organizacijski odbor pod vodstvom Jelke Velički, predsednice GO SVIZ in obenem predsednice območnega odbora SVIZ Velenje, se bo odvilo v soboto, 27. januarja, v smučarskem centru Golte. Ta leži nad Mozirjem, od koder je je lep razgled na Savinjsko dolino, Savinjske Alpe in vzhodne Karavanke.

Sprejem tekmovalcev bo potekal na spodnji postaji nihalke v vasi Žekovec ob  7.30 uri. Od tu bo sodelujoče gondola odpeljala do hotela Golte na nadmorsko višino 1410 m. Po kratkem druženju in ogrevanju ob kavi in čaju ter zajtrku bo ob 9. uri navzoče pozdravila predsednica OO SVIZ Velenje Jelka Velički, sledi razdelitev štartnih številk, ogled proge in ob 10. uri pričetek tekmovanja. To bo potekalo na smučarski progi Blatnik, ki je dolga 650 metrov. Razglasitev rezultatov bo ob 13.30 uri na terasi hotela Golte, bodo pa lahko tekmovalci že od konca tekmovanja tudi prosto smučali, saj bodo prejeli dnevne smučarske karte. Poskrbljeno bo seveda tudi za kosilo in po razglasitvi najboljših za druženje ob glasbi do 16. ure.

 

Vtis z lanskoletnih zimskih športnih iger
Vtis z lanskoletnega tekmovanja.


Vse informacije glede tekmovanja in morebitnih prijav, ki so možne le še do 15. januarja, dobite pri svojem predsedniku oziroma predsednici območnega odbora.

In ko se bodo zimske igre šele končale, se bodo kolegice in kolegi z območnega odbora SVIZ Velenje že vneto lotili priprav in organizacije 11. Svizovih športnih iger. Te bodo letos v Velenju, in sicer 12. maja. Pomerili se boste lahko v odbojki, košarki, tenisu in namiznem tenisu, krosu, streljanju z zračno puško, pikadu, prstometu, badmintonu in šahu, lahko pa zgolj v navijanju in druženju s stanovskimi kolegicami in kolegi. Vsekakor bo letošnje leto zelo aktivno, ne le stavkovno-protestno in konec novembra kongresno, temveč tudi športno-družabno.

Komentarji
Trenutno ni komentarjev!
Vaš komentar